Pe 20 iunie 2016 la Bratislava, Slovacia, Parteneriatul StopTB, din care face parte și Fundația Romanian Angel Appeal, a lansat “TB People” – prima rețea de persoane afectate de TB în regiunea Europa de Est și Asia Centrală.

tb people

În materialul filmat, pe care îl puteți viziona mai jos, activiști TB, persoane afectate de TB, reprezentanții Parteneriatului StopTB și ai Fondului Global vorbesc despre importanța crucială a activismului persoanelor afectate de TB și a implicării societății civile în intervențiile destinate controlului Tuberculozei.

Rețeaua TB People a fost lansată în cadrul atelierului regional de mobilizare comunitară din Bratislava, organizat de Parteneriatul StopTB în colaboare cu Results UK și TB Europe Coalition, cu suportul USAID și al Fondului Global de Luptă Împotriva SIDA, Tuberculozei și Malariei.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.