img-0

Tabere de Dezvoltare și Viață Independentă pentru copiii din centrele de plasament din România

Încă de la înființare, din 1991, lucrăm pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor afectați de boli cronice și aflați la risc de discriminare și excludere socială, iar în această categorie intră și copiii și tinerii din centrele de plasament.

img-11

Oricât de mult încearcă Statul să îmbunătățească și să diversifice activitățile copiilor, majoritatea  se desfășoară fie în cadrul centrului, fie la școală. Pentru că petrec atât de mult timp în cadrul instituției, tuturor le lispește o schimbare de peisaj, de experiențe și de locuri noi. Experiențe din care să afle lucruri noi, să își facă noi prieteni și să se bucure.

img-12

Ori de câte ori avem acces la resursele necesare, organizăm vizite, ieșiri sau tabere pentru copii. Tabere în cadrul cărora, folosind educația nonformală, ajutați de voluntari și staff experimentat, încercăm le oferim copiilor momente de fericire și totodată să acoperim nevoile lor de dezvoltare personală și să le dezvoltăm abilități de viață independentă care să îi pregătească pentru momentul în care vor părăsi instituția.

img-13

Și tu ne poți ajuta să ducem un copil în tabără, donând o sumă prin intermediul plății online. Dacă dorești să faci acest lucru, te rugăm să alegi suma pe care vrei să o donezi, aici.

Suma necesară pentru trimiterea unui număr de aproximativ 20 de copii cu însoțitori și staff intr-o tabără de 5 zile este de 14.000 ron.

© Romanian Angel Appeal | Since 1991