img-0
Vrem să le vorbim autorităților despre viața românilor care trăiesc cu HIV/SIDA, despre nevoile lor de sănătate și integrarea socială.

Dacă ești o persoană seropozitivă, ajută-ne să facem acest lucru și completează până pe 31 mai 2021 chestionarul de aici: http://sondaje.raa.ro/index.php/166828?lang=ro.

Dacă cunoști (și alte) persoane seropozitive interesate să ne împărtășească experiența lor, spune-le despre aceste chestionar. Cercetarea este realizată de Fundația Romanian Angel Appeal (RAA) cu sprijinul Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, în proiectul “#SOS_Parteneriat pentru politici sustenabile în domeniul prevenției HIV/SIDA”, finanțat de Fondul Global de Luptă Împotriva SIDA, Tuberculozei și Malariei.
Completându-l, ne veți ajuta să înțelegem cum este viața românilor care trăiesc cu HIV/SIDA în 2021. Vom folosi datele colectate pentru a trimite autorităților recomandări de îmbunătățire a serviciilor sociale și medicale de care au nevoie persoanele cu HIV/SIDA.

Participarea dumneavoastră este voluntară. Răspunsurile sunt confidențiale și anonime. Nu înregistrăm date care ar putea conduce la identificarea dumneavoastră, precum adrese de e-mail, IP-ul calculatorului etc.

Chestionarul se completează cu ușurință, în maxim 20 de minute. Citiți cu atenție întrebările, variantele de răspuns, precum și instrucțiunile de completare și bifați răspunsurile care se potrivesc cel mai bine situației sau opiniilor dumneavoastră. Dacă nu știți sau nu doriți să răspundeți la o anumită întrebare, puteți trece la următoarea.

Ne veți fi de mare ajutor dacă veți distribui chestionarul și către alte persoane seropozitive, fie că sunt membri de familie, prieteni sau simple cunoștințe.

Le mulțumim mult și colegilor noștri de la UNOPA, Eu Sunt! Tu? și Aras pentru implicarea în proiectarea, pre-testarea și distribuirea chestionarului.

RAA este o organizație neguvernamentală care de peste 25 de ani lucrează în beneficiul persoanelor care trăiesc cu HIV/SIDA în România: www.raa.ro și https://www.facebook.com/RomanianAngelAppeal

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991