Fundația Romanian Angel Appeal se alătură celor care în această perioadă pun umărul în confruntarea cu pandemia COVID-19. Demarăm astăzi o campanie de strângere de fonduri pentru ​aprovizionarea spitalelor din România cu echipamente de protecție și consumabile sanitare. De asemenea, sprijinul nostru merge și către personalul ONG-urilor care ajută persoanele din grupuri vulnerabile.

Va fi nevoie de enorm de multe echipamente pentru personalul medical al secțiilor de boli infecțioase, ATI, pneumologie, dar și pentru cei care au datoria de a ajuta și alte categorii de pacienți care trebuie monitorizați și asistați periodic. Va veni un moment în care pacienții cu diferite afecțiuni tratați la domiciliu sau în ambulator vor avea nevoie să meargă la dispensare și la farmaciile cu circuit închis pentru consult de specialitate și pentru a-și ridica medicamentele. Și pentru ei va fi nevoie de măști și alte consumabile sanitare.

Ministerul Sănătății a suplimentat bugetul, s-au facut deja achiziții, vor sosi în țară materiale și echipamente. Dar suntem abia la început.​ Nevoia va fi mai mare decât ce poate oferi statul român. Razboiul împotriva virusului este lung și de anduranță. ​Stocurile acestea se vor termina, va fi din ce în ce mai greu să facem rapid rost de altele. Nu trebuie lăsată nici o breșă de minute, ore, zile în protejarea personalului medical și a pacienților. Oricât de multe campanii similare se derulează în paralel cu a noastră, nici un efort suplimentar nu e de neglijat! Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

Apelul nostru este mai ales pentru companiile și persoanele care ne cunosc și au încredere în noi. ​Pe parcursul celor 30 de ani de activitate am înființat o rețea de secții de zi pentru HIV/SIDA în cadrul spitalelor de boli infecțioase, am dotat rețeaua laboratoarelor TB cu echipamente și consumabile, am achiziționat medicamente pentru aproape 2000 de pacienți cu TB MDR, am construit un nou pavilion de spital pentru TB MDR și multe, multe altele. Vă rugăm să contribuiți cu orice sumă puteți. Conturile în care puteti dona sunt:

IBAN LEI RO27BRDE441SV31762724410

IBAN EURO RO35BRDE441SV31765474410

Banca BRD GSG Agenţia Calea Călăraşi

 

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991