Lucrările la noua secție MDR TB pe care Fundația Romanian Angel Appeal o construiește în cadrul Spitalului PNF din Leamna avansează.

În ciuda anotimpului rece și a altor impedimente de ordin tehnic ce sunt în curs de rezolvare, ne așteptăm ca până la sfârșitul anului să fie finalizate lucrările de structură ale noii clădiri.

Din ianuarie 2018, firma de construcții va continua cu etapa de zidărie urmată apoi de lucrări de finisare exterioară și interioară a lucrării. Echipa noastră păstrează comunicarea permanentă cu reprezentanții firmei de construcții pentru a fi informată din timp și a gestiona orice modificare neprevazută a termenelor din graficul de execuție.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.