Cum se vede, cum se simte si cum se traieste sentimentul de dragoste, din cele doua perspective?

Fundatia Romanian Angel Appeal si Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei organizeaza luni, 16 decembrie, intre orele 18.00 – 20.30, la Euro Hotel Gara de Nord – str. Gheorghe Polizu nr 4, Bucuresti, seminarul interactiv “Dragostea, prin ochi de copil si parinte”.

Seminarul este sustinut de Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog si psihoterapeut si se adreseaza parintilor, viitorilor parinti dar si bunicilor copiilor de orice varsta.

Participantii vor afla despre cum descopera copiii emotiile si despre cum le decodifica, pe rand, in relatie cu mama, cu tatal, dar si din interactiunea parintilor intre ei. De asemenea, vor intelege ca nu intamplarile in sine ci semnificatiile pe care copiii le atribuie intamplarilor din viata lor sunt sursele durerii emotionale de mai tarziu. Cand este mic, copilul poate ca apreciaza jucariile pe care le primeste dar cu siguranta mai tarziu va conta doar felul in care parintii i-au vorbit si si-au manifestat dragostea fata de el.

“Dragostea, prin ochi de copil si parinte” este un seminar despre prezenta si manifestarea afectiunii in familie, siguranta relatiei si asumarea rolului de parinte, cu responsabilitati, dar si cu limite.

Seminarul este primul dintr-o serie de evenimente de care se poate bucura orice persoana interesata de dezvoltare personala si de relatii armonioase cu cei dragi.

Pentru mai multe detalii cu privire la inscriere si rezervarea de locuri, contactati:

Iulia Sirbu, Coordonator
Tel: 0731 137 528
E-mail: iulia.sirbu@raa.ro

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.