Fiti alaturi de noi pentru ca, impreuna, sa redam micutilor cu autism sansa de a se bucura de copilarie, sa ajutam tinerii cu boli grave sa-si primeasca tratamentele care le fac viata mai usoara, sa aducem bucurie in inimile unor copii si tineri din grupuri defavorizate!

Implicati-va!

Alegeti sa redirectionati catre Fundatia Romanian Angel Appeal 2% din suma pe care o platiti statului ca impozit pe venit (persoanele fizice) sau pana la 20% din impozitul pe profit, in limita a 3‰ din cifra de afaceri (persoanele juridice).

Datorita voua, copiii cu autism vor putea primi mai multe servicii gratuite, tineri cu boli grave isi vor putea urma tratamentul, iar alti copii – poate si ai vostri – vor putea primi ingrijire de calitate de la bone calificate si autorizate.

Pentru ca asta ne-am propus sa facem cu sumele pe are le vom strange de la persoanele care vor sa ne fie aproape, completand unul dintre formularele de mai jos:

  • Persoanele care obtin venituri exclusiv din salarii completeaza Declaratia 230.
  • Persoanele care obtin venituri din drepturi de autor, conventii civile sau alte tipuri de contracte sau care obtin venituri combinat (salarii plus alte venituri) completeaza Declaratia 200.

Fiecare dintre cele doua formulare este precompletat cu datele Fundatiei Romanian Angel Appeal. Trebuie doar sa introduceti datele personale.

Declaratiile se completeaza in doua exemplare, unul pentru contribuabil, celalalt pentru a fi depus la Administratia financiara, pana la data de 27 mai 2013, inclusiv.

De 20 de ani, Fundatia Romanian Angel Appeal deruleaza programe dedicate sanatatii copiilor si tinerilor aflati in dificultate.

Va multumim, in numele beneficiarilor nostri!

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.