img-0

Fundația Romanian Angel Appeal angajează doi experți pe termen scurt care să dezvolte un modul de educație continuă online, în format Massive Open Online Course (MOOC) pentru a iniția specialiști din domeniul medical și psihosocial în tehnici de creștere și menținere a aderenței la tratament în rândul pacienților cu tuberculoză.

  1. Expert dezvoltare e-learning: expertul are studii universitare în științe sociale sau științe medicale. Are experiență de minim 3 ani în dezvoltarea de module de educație online, incluzând dezvoltarea planului de instruire, elaborarea conținutului și designul instrucțional (engl. instructional design). Constituie un avantaj experiența în dezvoltarea de module online destinate personalului din domeniul medical sau farmaceutic. Expertul este autor principal sau co-autor a minim două materiale de creație intelectuală, în limba română, de tip suport de curs sau manual, pe teme relevante pentru acest proiect. Expertul are abilități avansate de înțelegere a limbii engleze.
  2. Expert asistența psihosocială a pacienților cu boli cronice: expertul este absolvent de studii universitare în științe sociale sau științe medicale. Expertul are minim 3 ani de experiență în livrarea de cursuri rezidențiale sau online pe teme legate de asistența psihosocială a pacienților cu boli cronice. Constituie un evantaj experiența anterioară în livrarea de cursuri legate de tuberculoză sau de comunicarea medic-pacient. Expertul este autor principal sau co-autor a minim două materiale de creație intelectuală, în limba română, de tip suport de curs sau manual, pe teme relevante pentru acest proiect. Expertul are abilități avansate de înțelegere a limbii engleze.

 

Dată fiind natura colaborării, aplicanții vor depune, odată cu Curriculum Vitae și o probă de scris, astfel: extras în format PDF de 2-3 pagini dintr-un document pe care l-a redactat (tip raport de cercetare/evaluare, ghid/curs); sau link către un document online de același tip.

 

Detalii despre proiect (obiective, sarcini, calendar) sunt incluse în documentul Termeni de Referință.

 

Curriculum Vitae și probele de scris sunt așteptate pe adresa iuliana.copil[at]raa.ro până pe 12 Octombrie 2016. Termenul de aplicare pentru poziția de Expert asistență psihosocială a fost prelungit. Persoanele interesate mai pot trimite CV și proba de scris până în data de Luni, 17 octombrie, ora 13.00.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991