img-0

Fundația Romanian Angel Appeal participă alături de alți 4 parteneri din Italia, Belgia, Cehia și Grecia, în proiectul Wecare_YE, proiect care urmărește încurajarea participării active a tinerilor în domeniul sănătății și sprijinirea acțiunilor de promovare a schimburilor de experiență pentru grupurile de tineri din țările partenere.

În cadrul acestui proiect recrutăm 5 voluntari din Câmpina și împrejurimi, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani*, pentru formarea unui grup de inițiativă local, în domeniul sănătății. Grupul de voluntari va participa, împreună cu un team leader, la un eveniment de formare de 11 zile, desfășurat în perioada 8-18 iulie 2019, în Bari, Italia, în cadrul căruia aceștia vor învăța mai multe despre campaniile de sănătate publică. Voluntarii vor gândi și lucra, alături de ceilalți tineri de vârsta lor selectați de organizațiile țărilor partenere în proiect, idei de campanii și modalități de conștientizare, cu privire la diferite subiecte din domeniul sănătății publice.

*Pentru a putea participa în proiect, participanții trebuie să aibă vârsta de 14 ani împlinită la momentul desfășurării evenimentului și, de asemenea, să nu depășească vârsta de 18 ani în momentul evenimentului.

 

Cei interesați să participe sunt rugați, în primă fază, să aplice completând integral formularul de înscriere disponibil mai jos și să-l trimită către noi până la data de 17.05.2019.

 

PERIOADA DE ÎNSCRIERI S-A ÎNCHEIAT

 

Persoanele selectate trebuie să fie disponibile în perioada 8 -18 iulie 2019 pentru participarea la întâlnirea din Bari și să obțină toate documentele de călătorie necesare + acordul părinților (în cazul persoanelor minore).

Din proiect se vor acoperi/vor fi decontate următoarele costuri:

 • transport avion București – Bari și retur
 • bagaj cală + rucsac dimensiuni normale
 • cazare pe întreaga perioadă a evenimentului
 • 3 mese pe zi
 • asigurare de călătorie standard (incluzând bagaje + medical)
 • costurile documentelor necesare (ex: procură persoane minore*)

*Persoanele selectate vor fi responsabile de obținerea tuturor documentelor legale necesare călătoriei în afara țării (carte de identitate valabilă + procură pentru minori).

 

IMPORTANT: Selecția se va realiza în 2 etape:

 1. Prima etapă – constă în completarea formularului de participare, în urmă căruia vor fi selectați 15 tineri
 2. Etapa a doua – constă într-o întâlnire de evaluare față în față în Câmpina, în urma căreia vor fi selectați cei 5 tineri care vor participa în proiect

Printre criteriile de selecție se regăsesc următoarele:

 • coerența și relevanța din răspunsurile oferite în formularul de participare
 • interesul în următoarele domenii profesionale: asistență socială, sociologie, psihologie, medicină, organizații non-guvernamentale, sectorul non-profit, jurnalism, comunicare
 • cunoașterea limbii engleze la un nivel cel puțin mediu
 • implicarea în activități sociale la nivel local

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991