Fundatia Romanian Angel Appeal recruteaza un Expert monitorizare-evaluare (expert M&E). Expertul va lucra sub conducerea si supravegherea directa a Managerului M&E, va avea un program de lucru flexibil si va contribui la realizarea urmatoarelor activitati principale:

– Revizuirea si/sau dupa caz elaborarea procedurilor si instrumentelor de monitorizare-evaluare,
– Revizuirea metodologiilor de implementare a proiectelor,
– Colectarea si verificarea datelor colectate din proiectele implementate,
– Realizarea de misiuni de monitorizare-evaluare a proiectelor implementate de organizatiile si institutiile subcontractate in cadrul granturilor,
– Realizarea raportarilor periodice si a oricaror altor documente solicitate de catre finantatorii proiectelor,
– Suport operational pentru organizatiile si institutiile subcontractate in cadrul granturilor,
– Planificarea interventiilor si analiza implementarii acestora.

Cerinte:

–          Studii superioare de lunga durata (medicina, sociologie sau antropologie),
–          Experienta de minimum 2 ani in activitati de monitorizare-evaluare proiecte/programe in domeniul sanatatii publice si/sau social; sau experienta de minim 3 ani in cercetare sociologica,
–          Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu sau avansat,
–          Constituie un avantaj experienta de lucru in domeniul combaterii Tuberculozei sau experienta de cercetare sociala in domeniul sanatatii.

 Profilul dorit:

–          persoana dinamica, dornica de a invata, cu foarte bune abilitati de comunicare, cu atentie sporita la detalii, disponibilitate de a calatori si capacitatea de a face fata unui ritm de lucru alert, cu termene limita precise si sarcini multiple.

Candidatii interesati sunt rugati sa trimita prin e-mail o aplicatie compusa din CV in format Europass, in limba romana, si scrisoare de intentie de maximum o pagina, la adresa resurseumane@raa.ro in atentia Dnei Ioana Mitroi, mentionand la subiectul mesajului „Expert monitorizare-evaluare”.


Data limita de transmitere a aplicatiilor este 24 iulie 2015.
Numai candidatii selectati in urma evaluarii aplicatiilor vor contactati pentru interviu.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.