img-0

Cerinte: studii superioare de lunga durata, completate de cursuri atestate cu certificate in domeniu achizitiilor publice; experienta in domeniul achizitiilor de cel putin 3 ani; buna cunoastere a legislatiei nationale in domeniul achizitiilor publice pentru autoritatile contractante; buna cunoastere a procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica; familiarizare cu SEAP, cunoasterea limbii engleze la nivel mediu sau avansat.

Profilul dorit: persoana dinamica, foarte bune abilitati de comunicare, atentie sporita la detalii si capacitate de a face fata unui ritm de lucru alert, cu termene limita precise si sarcini multiple.

Candidatii interesati sunt rugati sa trimita prin e-mail o aplicatie constand in CV in format Europass, in limba romana, si scrisoare de intentie de maximum o pagina, la adresa resurseumane@raa.ro in atentia dnei Ioana Mitroi, mentionand la subiectul mesajului „Expert achizitii”.

Data limita de transmitere a aplicatiilor este 31 martie 2015.  Numai candidatii selectati in urma evaluarii aplicatiilor vor contactati pentru interviu.

Fundatia RAA este un angajator care ofera sanse egale.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991