Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a publicat în ultima perioadă o serie de documente informative cu rolul de a disemina recomandări importante privind mai multe aspecte ce țin de contextul actual al pandemiei de COVID-19.

Cu ajutorul Biroului OMS România, care a făcut posibilă traducerea materialelor informative în limba română, vă prezentăm mai jos câteva dintre cele mai importante informații și recomandări care acoperă subiecte precum măsuri, acțiuni și mesaje de prevenire și control a infecției cu noul coronavirus, circulația persoanelor în timpul pandemiei COVID-19, viitoarele așa numite „pașapoarte de imunitate” în contextul COVID-19, dar și despre dezvoltarea de rezistență antimicrobiană și gestionarea tratamentului medicamentos în contexul noului coronavirus.

Fiecare document este disponibil la linkurile de mai jos:

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.