Îngrijirea copilului a fost una dintre preocupările primordiale ale Fundației Romanian Angel Appeal. Pornind de la nevoi identificate, atât în rândul tinerilor părinți, cât și al copiilor, nevoi cărora infrastructura de servicii din România și legislația în vigoare nu le răspund sau le răspund parțial, am ajuns să dezvoltăm activități și programe ai căror beneficiari direcți sunt părinții și copiii:

  • Servicii de parenting, instruire a bonelor și a babysitters în activitatea de îngrijire a copilului, consiliere pentru agențiile de recrutare și plasare a bonelor și a babysitters.
  • Cursurile prenatale First Bebe, adresate părinților aflați în așteptarea primului copil.
  • Femei pentru femei” – program național de calificare și acreditare a femeilor în ocupația de babysitter, proiect desfășurat în perioada 2010 – 2013, prin care Fundația RAA a calificat peste 1000 de femei șomere sau inactive, în ocupația de bonă/babysitter și a pus bazele unui sistem standardizat în domeniul îngrijirii copiilor pe timpul zilei.

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.