img-0

🕵️‍♀️ Capacitatea de a vedea în perspectivă, de a analiza și explora diferite ipoteze și de a construi scenarii. Aceste atribute sunt esențiale pentru o organizație neguvernamentală puternică, mai ales în perioade dificile și instabile ca cea prin care trecem acum.


📑 Am petrecut ultimele luni într-un proces care ne-a provocat să vedem cum putem continua să fim relevanți în munca noastră, să fim atenți la ce se schimbă și înțelege ce putem face pentru a contribui la schimbare. Ne-am uitat constant la viitorul școlilor incluzive, iar în acest proces de Foresight, am avut-o ca ghid pe Diana Stafie, care a facilitat cu multă creativitate și energie eforturile noastre comune.
img-13

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!


📊 Împreună am cercetat, prospectat, încercat să anticipăm diferite scenarii și să ne poziționăm în aceste orizonturi. Ne-am întors încărcați de energie și motivați în eforturile de a construi o școală incluzivă pentru o Europă incluzivă.

📣Proiectul „Toți diferiți, toți egali în școlile din România” este derulat de Fundația Romanian Angel Appeal, în perioada aprilie 2021 – septembrie 2023 și beneficiază de o finanțare în valoare de 221.276 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991