img-0

Anul acesta, la cea de-a 3-a editie a competitiei de ciclism montan Campina Open MTB – Race for Autism, Fundatia Romanian Angel Appeal si Asociatia Caraiman Campina, organizatorii intrecerii, au pregatit pentru competitori, cu sprijinul sponsorilor si al sustinatorilor, premii in valoare totala de peste 25.000 lei.

Fondul de premiere este sustinut in principal de OMV-PETROM iar produse si vouchere sunt oferite de Himalaya Adventure, Decathlon, Diverta, H2O, Edenland, Harbuz, Rexona si publicatia Decat o Revista.

Peste 500 de concurenti sunt asteptati la start anul acesta. Se vor acorda premii la toate categoriile de varsta si trasee, feminin si masculin (General, Elite si Juniori Elite, Avansati, Amatori, Juniori, Copii, Family). Trei categorii de castigatori la sectiunea Copii (6-8 ani, 9-11 ani si 12-14 ani) vor fi premiate anul acesta, in premiera, pe langa categoria Family.

Detalii despre regulamentul de concurs, trasee, categoriile de varsta, modalitatea de premiere si valoarea premiilor, pe www.campina-mtb.ro.

Inscrierile se fac online, pe site-ul competitiei, pana la data de 4 septembrie 2014 si in ziua evenimentului, intre orele 7.00 – 9.00.

Participantii deja inscrisi pot sa-si ridice kit-urile de competitie intre 2 – 4 septembrie, orele 17.00 – 20.00, de la Biblioteca Nationala a Romaniei, sau direct din Campina – Platoul Muscel, pe 5 septembrie, orele 18.00 – 21.00 si ziua competitiei, intre orele 7.00 – 9.00. Kiturile de concurs contin tricouri tehnice, realizate cu sprijinul LEMET, harta cu graficul de nivel, bratara de acces, materiale promotionale oferite de sustinatorii competitiei si numerele de concurs cu chip.

Competitia este energizata de ISOSTAR iar hidratarea participantilor este oferita de Aqua Carpatica, Bergenbier si Algida.

Outdoor&Bike si SHIMANO asigura asistenta tehnica, iar Regina Maria – Reteaua Privata de Sanatate asigura primul ajutor.

“Campina Open MTB” este un eveniment sportiv ce si-a format deja o traditie si sustine, anual, o cauza sociala. Organizarea evenimentului se bazeaza in exclusivitate pe voluntariat si pe implicarea probono a sustinatorilor. Toate fondurile obtinute din inscrierile la competitie sunt folosite pentru proiecte dedicate copiilor cu autism din judetul Prahova.

Pentru mai multe informatii, contactati: Razvan Radulescu, Tel. 0731.137.516, Email: razvan@campina-mtb.ro.

 

Proiect realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Campina si al Consiliului Local al Municipiului Campina. Continutul acestul proiect nu reflecta neaparat pozitia Primariei Municipiului Campina si nu implica nici o responsabilitate din partea acesteia.

 

Organizatori:
Fundatia Romanian Angel Appeal si Asociatia E.A.S.C. Caraiman Campina

Parteneri:
Primaria Municipiului Campina, Primaria Comunei Cornu, Regia Nationala a Padurilor Romsilva, Bibchip

Sustinatori:
OMV-Petrom, Lemet
Isostar, Bergenbier, Aqua Carpatica, H2O, Regenovex, Regina Maria – Retaua Privata de Sanatate, Happy People – PR&Events Agency, Himalaya Adventure, Edenland, Fablab, Clubul Taranului, Outdoor&Bike, Harbuz.ro, Decat o Revista, S.C. Jonhnson, Consiliul General al Municipiului Bucuresti – Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, FilSam Campina, Amana Inn, Sport Guru, Rexona, Shimano, Rawmazing, Algida, Decathlon, Diverta, Catena, Biblioteca Nationala a Romaniei.

Parteneri Media:
Ciclism.ro, Freerider.ro, Dirtbike.ro, MBike, 2rism.ro, BikeEvents, Campinaph.ro, CeSaVezi.ro, InfoCampina, Bicla.ro, HaicuBicla, Oglinda de azi, PHalert.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991