Vineri, 2 octombrie, Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2, a organizat o iesire in oras, la o intalnire cu oameni dragi, pentru 20 de tineri beneficiari ai unui Centru de recuperare si reabilitare din cadrul DGASPC Sector 2. Tinerii si vizitatorii lor – personal si voluntari ai Fundatiei RAA care ii invita periodic in oras, spre a petrece momente frumoase –, au luat masa la restaurantul McDonalds. Tinerii au zambit, au ras, au cerut si au primit toata atentia si s-au bucurat foarte mult de revederea cu voluntarii fundatiei.

DGASPC Sector 2 a sprijinit actiunea prin punerea la dispozitie a unui autovehicul care a asigurat transportul tinerilor de la camin, la restaurant, si inapoi si, de asemenea, a personalului insotitor.

“Am iesit cu ei, cu mare drag si cu totii ne-am dorit si cred ca am reusit sa-i facem sa se simta bine. Sper ca le-am oferit o zi speciala alaturi de persoane vesele care i-au imbratisat, ascultat, mangaiat. A fost prea putin timp pentru cat ar fi vrut fiecare dintre noi sa petreaca alaturi de ei. Si de fiecare data cand o astfel de intalnire ia sfarsit, avem senzatia ca ceva ramane nespus si nefacut. Pentru ca am vrea sa-i insotim si sa-i ajutam mai mult decat o facem invitandu-i din cand in cand la masa, in oras. Am vrea sa aiba sansa de a locui, trai, munci printre noi. Si noi, si tinerii, ne-am despartit cu speranta de a repeta cat mai curand aceasta experienta.” – Iulia Copil, Area Manager, Fundatia Romanian Angel Appeal.

Fundatia Romanian Angel Appeal organizeaza, periodic, evenimente similare. Cel mai recent este intalnirea din luna august 2015.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.