img-0

Vineri, 2 octombrie, Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2, a organizat o iesire in oras, la o intalnire cu oameni dragi, pentru 20 de tineri beneficiari ai unui Centru de recuperare si reabilitare din cadrul DGASPC Sector 2. Tinerii si vizitatorii lor – personal si voluntari ai Fundatiei RAA care ii invita periodic in oras, spre a petrece momente frumoase –, au luat masa la restaurantul McDonalds. Tinerii au zambit, au ras, au cerut si au primit toata atentia si s-au bucurat foarte mult de revederea cu voluntarii fundatiei.

DGASPC Sector 2 a sprijinit actiunea prin punerea la dispozitie a unui autovehicul care a asigurat transportul tinerilor de la camin, la restaurant, si inapoi si, de asemenea, a personalului insotitor.

“Am iesit cu ei, cu mare drag si cu totii ne-am dorit si cred ca am reusit sa-i facem sa se simta bine. Sper ca le-am oferit o zi speciala alaturi de persoane vesele care i-au imbratisat, ascultat, mangaiat. A fost prea putin timp pentru cat ar fi vrut fiecare dintre noi sa petreaca alaturi de ei. Si de fiecare data cand o astfel de intalnire ia sfarsit, avem senzatia ca ceva ramane nespus si nefacut. Pentru ca am vrea sa-i insotim si sa-i ajutam mai mult decat o facem invitandu-i din cand in cand la masa, in oras. Am vrea sa aiba sansa de a locui, trai, munci printre noi. Si noi, si tinerii, ne-am despartit cu speranta de a repeta cat mai curand aceasta experienta.” – Iulia Copil, Area Manager, Fundatia Romanian Angel Appeal.

Fundatia Romanian Angel Appeal organizeaza, periodic, evenimente similare. Cel mai recent este intalnirea din luna august 2015.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991