Vrei să faci istorie în lupta cu una dintre cele mai vechi boli de pe planetă? Vrei să faci parte din echipa internatională care contribuie la consolidarea răspunsului național pentru eradicarea tuberculozei in România?

Extindem baza de consultanți pentru a selecta cele mai capabile și determinate persoane pentru aceasta misiune importantă.

Primim aplicații de la o varietate largă de profesioniști: medici cu experiență în controlul TB, specialiști în sănătate publică, juriști cu experiență în elaborarea de acte normative în domeniul sănătății, farmaciști cu experiență în politică medicamentului, profesioniști din sectorul ONG și mulți alții!

Pentru detalii accesează Termenii de referință AICI și trimite-ne aplicația ta până la 1 Martie 2019!

 

Apelul rămâne deschis și după această dată, dar cele mai importante misiuni vor fi organizate în perioada imediat următoare. De aceea, pentru a beneficia de această oportunitate, este esențial să ne trimiți CV-ul tău până la 1 Martie!

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.