Legislația româneacă permite companiilor să se implice din punct de vedere financiar, în activități de responsabilitate socială.

Tot mai multe companii adoptă și integrează conceptul de responsabilitate socială în strategiile de business. Beneficiile companiilor se regăsesc, atât în ceea ce privește succesul, cât și în aprecierea comunității în care își desfășoară activitatea:

– o bună reputație în rândul autorităților, a mass-media, a partenerilor și a comunității în care își desfășoară activitatea.

– construirea unui brand de care angajații pot fi mândri.

– diferențierea de concurență și obținerea loialității față de brand.

Cum se pot implica companiile în proiectele RAA:

– sponsorizări directe pentru cauzele susținute de RAA – Autism, Tuberculoză, Centre de plasament, Câmpina MTB.

– inițierea unor campanii de marketing social.

– implicarea angajațiilor în diverse activități.

– organizarea de evenimente în beneficiul organizației.

Putem gândi împreună proiecte care să aducă o valoare adăugată, atât pentru companie, cât și pentru angajați. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la 0751.211.665 sau la adresa de e-mail: oana.pasalan@raa.ro

 

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.