Poți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit pe care îl datorezi anul statului.

În fiecare an ai puterea de a alege ce să faci cu o parte din banii tăi. În fiecare an poți alege să redirecționezi până la 3,5% din impozitul pe venit datorat statului către o cauză și o organizație în care crezi. Pe tine, nu te costă nimic. Pentru noi, gestul tău ne oferă posibilitatea de a continua activitatea la același nivel de calitate cu care te-ai obișnuit.

Alege să aduci bucurie în 2 minute. Bucurie copiilor, tinerilor și adulților din medii defavorizate, cu boli cronice, infecție cu HIV/SIDA, Tuberculoză sau Tulburări de Spectru Autist.

Cum poți redirecționa?

1. Descarcă și completează FORMULARUL 230 editabil DISPONIBIL AICI (dacă ai semnătură electronică) sau needitabil DISPONIBIL AICI (dacă nu ai semnătură electronică) dacă ai avut venituri din:

    • Salarii și asimilate salariilor sau pensii
    • Activități independente: agricole, în baza contractelor de activitate sportivă, drepturilor de proprietate intelectuală sau închiriere imobile în baza de contract.

Datele Fundației Romanian Angel Appeal:

Denumire: Fundația Romanian Angel Appeal – Apelul Îngerului Român

Cod de identitate fiscală: 7274690

Cod Bancar (IBAN): RO27BRDE441SV31762724410

Poți alege să redirecționeazi fie impozitul datorat pe 2021, fie impozitul datorat pe întreaga perioadă 2021-2022. Pentru asta, bifezi caseta de ”Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani *)”

2. Odată completat, ai mai multe opțiuni prin care poți transmite formularul:

 

3. Și prietenii tăi pot redirecționa! Dacă vrei, poți fi super #angel-ul beneficiarilor Fundației și îți poți convinge prietenii și rudele să doneze.

    • Dacă strângi mai mult de 10 formulare, te rugăm să ni le transmiți la adresa Str. Rodiei, nr. 52, sector 3 București până în data de 1 mai 2022.

De ce 3,5%?

3,5% reprezintă ceea ce înainte cunoșteai ca 2%. adică mecanismul legal prin care orice contribuabil poate ajuta organizatiile non-profit cu un procent de până la 3,5% din suma pe care a platit-o deja statului. Astfel, potrivit legii 227/2015 privind Codul Fiscal, orice persoana fizica poate redirectiona cota de 3,5% din impozitul pe venit, în caz contrar această sumă ajunge în bugetul statului.

De ce este important?

Multe dintre modalitățile de finanțare ale ONG-urilor depind de oamenii care aleg să aibă încredere în activitatea lor. Alături de tine, prindem forța de a interveni acolo unde doare. Cu ajutorul tău, intervenim pentru a susține, îndrepta sau schimba societatea în trei domenii cheie: sănătate, educație și social.

Aici poți regăsi raportul nostru de activitate din 2020, să vezi câte lucruri minunate s-au întâmplat cu ajutorul oamenilor ca tine.

Pentru orice întrebare suplimentară, te rugăm să ne trimiți un e-mail pe adresa simina.dumitrache@raa.ro

© Romanian Angel Appeal | Since 1991