img-0

Sunt persoană fizică

Dacă nu faci parte dintr-o companie, dar totuși dorești să ajuți, poți contribui la finanțarea proiectelor prin care noi oferim sprijin copiilor și tinerilor defavorizați. Îți poți oferi ajutorul astfel: redirecționând 3,5% din impozitul pe venit sau 20% din impozitul pe profit, donând online o sumă modică, oferind o sumă de bani prin Debit Direct sau contract de donație. În cazul în care vrei să te implici și fizic, ai posibilitatea de a voluntaria în cadrul proiectelor noastre dedicate persoanelor vulnerabile și aflate la risc de excluziune socială.

Donează online

Poți deveni susținător al proiectelor noastre care vin în sprijinul copiilor și tinerilor defavorizați, contribuind la finanțarea lor. În acest mod, alături de noi, vei putea face diferența între o viață plină de griji și una normală sau chiar între viață și moarte, pentru persoanele vulnerabile.

Donează acum

Voluntariază

În activitățile desfășurate avem adesea nevoie de voluntari. Ne ajută în special, persoanele care pot voluntaria prin activități la care se pricep foarte bine.

Formular

Susține cu 3,5% din impozit

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit. În fiecare an, în perioada martie - mai, inițiem o campanie de strângere de fonduri, folosind prevederea 3,5%, pentru susținerea proiectelor destinate copiilor.

Află mai multe

Susține prin Debit Direct

Semnează un mandat de debitare directă. Această modalitate de susținere a activității noastre presupune donarea lunară a unei sume modice, confortabile pentru cel care donează, dar foarte importantă pentru noi.

Află mai multe

Transfer Bancar

Susține activitatea fundației transferând o sumă în contul bancar.

Date Bancare

Reprezint o companie

Fii susținătorul nostru! Dacă îți plac proiectele noastre și vrei să ne ajuți, propune companiei pentru care lucrezi să se alăture cauzei noastre. Putem organiza împreună proiecte sociale care se adresează copiilor și tinerilor cu autism, persoanelor afectate de tuberculoză și tinerilor aflați în centre de plasament. Pentru detalii legate de implicarea ta și a companiei în proiectele RAA, găsești AICI mai multe informații sau nu poți contacta la 0751.211.665 sau la adresa de e-mail: oana.pasalan@raa.ro.

Redirecționează 20% din impozitul pe profit

Potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, privind Codul Fiscal, modificată prin OUG nr. 102/2013 (art. 21, alin. 4, lit. p) si Legii nr. 32/1994, privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat, sumele aferente în limita minimă precizată mai jos.

Află mai multe

CSR

Legislația româneacă permite companiilor să se implice din punct de vedere financiar, în activități de responsabilitate socială.

Află mai multe

Contract de donație

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta stan dard a industriei încă din secolul al XVI-lea , când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere

Află mai multe

© Romanian Angel Appeal | Since 1991