HIV/SIDA a reprezentat o realitate tinuta sub tacere in Romania anilor ’80, care in anii ’90 a rabufnit intr-o avalansa de imagini, povesti terifiante si nevoi neacoperite ale sistemului medical.
Studii recente arata ca HIV/SIDA inca reprezinta o problema serioasa in tara noastra si necesita, in continuare, resurse financiare si umane pentru tratament, ingrijire si prevenire a epidemiei in randul populatiilor vulnerabile, dar si pentru programe de integrare sociala si profesionala a persoanelor care traiesc cu aceasta afectiune.

Mai mult despre evolutia HIV/SIDA in Romania, din 1985 pana in prezent, aici. (sursa CNLAS)

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.