img-0

Saptamana trecuta, colegii nostri s-au mobilizat si au strans  haine calduroase si sosete  (aflate la mare cautare), pentru cei 65 de adulti si copii evacuati din casele in care locuiau cu chirie, acum refugiati in corturi, pe trotuarele strazii Vulturilor din sectorul 3.

Echipa RAA a oferit ieri si o portie de supa calda adultilor si copiilor pe care toamna si frigul i-au prins sub cerul liber.  Pentru ziua de luni a saptamanii urmatoare, RAA va continua traditia initiata de alte organizatii si va gati, pentru cei 65 de oameni din str. Vulturilor, evacuati de aproape 2 luni.

Pentru cine nu cunoaste povestea, mai multe familii au fost evacuate, la inceputul toamnei, din casele in care locuiau cu chirie in str. Vulturilor nr. 50,  desi de ani de zile au tot facut demersuri pentru locuinte sociale. Astazi, mai multe organizatii incearca sa le sustina in demersurile de solutionare a  problemei locative si sa le ajute cu un mimimum necesar pentru traiul zilnic, in aceasta perioada de provizorat.

Fundatia Romanian Angel Appeal se alatura organizatiilor care ii sustin pe acesti oameni prin colecte si hrana.

Colectam la sediul nostru din str. Rodiei nr. 52 (zona Piața Alba Iulia, Bucuresti) haine, paturi, sosete, saci de dormit, carti si rechizite, precum si alimente de baza (orez, ulei, paste etc.), zilnic, de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 17.00.
Tel: 021 323 6868

Va asteptam cu drag si va multumim.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991