First Bebe reprezinta un pachet de cursuri pe care Fundatia Romanian Angel Appeal le ofera parintilor aflati in asteptarea primului copil dar si bunicilor care doresc sa fie la curent cu cele mai noi tehnici de ingrijire a nou-nascutului, in asteptarea nepotilor.

First Bebe promoveaza conceptul de sarcina sanatoasa si instruieste tinerii parinti pentru a deveni mai informati si mai pregatiti cu privire la evolutia si sanatatea sarcinii, procesul nasterii si alaptarea, tehnicile de ingrijire a nou-nascutului si intampinarea nevoilor sugarului, precum si la beneficiile legale acordate familiei, dupa nastere.
Cursurile sunt sustinute de o echipa de specialisti (medici, asistente medicale, moase).

Pentru parintii foarte ocupati, care nu reusesc sa frecventeze cursurile de instruire, Fundatia Romanian Angel Appeal a pregatit doua materiale informative cu privire la o sarcina si o nastere sanatoase :

DVD Jurnal de sarcina
DVD Nasterea

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.