Sorry, this entry is only available in Romanian.

ghid

26 Iunie 2015 / Daria Finica / http://www.ghidcabinet.ro/2015/06/romanian-angel-appeal-stimulentele-de-transport-si-hrana-importante-pentru-asigurarea-aderentei-la-terapia-impotriva-tbc/

Silvia Asandi, presedintele Fundatiei Romanian Angel Appeal, a atras atentia in cadrul unei conferinte ca asigurarea accesului pacientilor cu tuberculoza la stimulente financiare pentru transport si hrana este extrem de importanta pentru asigurarea aderentei la tratament.

“Incepand din 2007, Fundatia Romanian Angel Appeal a fost poate cel mai vizibil partener al Programului national de tuberculoza si prin functia de primitor principal al Fondului Global de control al HIV si TBC. Avem o strategie nationala de control al tuberculozei foarte bine gandita si avem un angajament foarte puternic din partea Guvernului si a Ministerului Sanatatii. Ceea ce ramane de facut este sa profitam de anii urmatori pentru a invata, pentru a trage concluzii in a initia modele care sa fie sustenabile pentru gestionarea tuberculozei in Romania. Terapiile centrate pe pacient sunt foarte importante. Ele inseamna o abordare multidisciplinara a pacientului. Saracia este un factor important si influenteaza incidenta tuberculozei. Pacientii nostri au primit stimulente pentru transport si hrana pentru a veni sa isi ia tratamentul. Pledez pentru o abordare multidisciplinara”, a declarat Silvia Asandi.

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.