img-0

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Cerinte: studii superioare de lunga durata (medicina sau sociologie), experienta de minimum 3 ani in activitati de monitorizare-evaluare proiecte/programe in domeniul sanatatii publice si/sau social, cunoasterea limbii engleze la nivel mediu sau avansat. Experienta de lucru in domeniul combaterii Tuberculozei constituie un avantaj.

Profilul dorit: persoana dinamica, dornica de a invata, cu foarte bune abilitati de comunicare, cu atentie sporita la detalii, disponibilitate de a calatori si capacitatea de a face fata unui ritm de lucru alert, cu termene limita precise si sarcini multiple.

Candidatii interesati sunt rugati sa trimita prin e-mail o aplicatie constand in CV in format Europass, in limba romana, si scrisoare de intentie de maximum o pagina la adresa resurseumane@raa.ro in atentia dnei Ioana Mitroi, mentionand la subiectul mesajului „Expert monitorizare-evaluare”.

Data limita de transmitere a aplicatiilor este 31 martie 2015. Numai candidatii selectati in urma evaluarii aplicatiilor vor contactati pentru interviu.

Fundatia RAA este un angajator care ofera sanse egale.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991