Sorry, this entry is only available in Romanian.

Creste evenimentul, creste si fondul de premiere. Pentru cea de-a 4-a editie, din 5 septembrie 2015, a concursului de ciclism montan „Campina Open MTB – Race for Autism” organizatorii au pregatit premii in valoare de 26.500 lei. Vor fi premiate toate categoriile de competitori (profesionisti, amatori, copii – feminin, masculin), inslusiv pe categorii de varsta.

Cu sprijinul sustinatorilor fideli ai competitiei, fondul de premiere, in bani, este de 9.950 lei si este asigurat de OMV Petrom, iar premiile in produse si vouchere sunt in valoare totala de 16.550 lei si sunt asigurate de OMV PETROM, Himalaya Adventure, Edenland, Diverta, Bikexpert-Cube, Geobatesaua, Regenovex. Premiile in bani sunt oferite categoriilor Elite, General traseu lung, General traseu scurt si Juniori Elite iar pentru castigatorii locurilor 1, 2 si 3, la categoriile de varsta , Juniori si Copii se acorda premii in produse si vouchere. Anul acesta vom premia o noua categorie, Corporate, la care companiile vor putea inscrie echipe de cate 3-5 participanti.

Competitia va fi urmata de o tombola cu produse puse la dispozitie de sponsori, premiul cel mare fiind oferit de LEMET.

 “Campina Open MTB – Race for Autism” este un eveniment sportiv cu scop caritabil, organizat de Fundatia Romanian Angel Appeal si Asociatia Caraiman Campina. Toate fondurile obtinute din inscrieri si din donatii sunt folosite pentru un proiect destinat copiilor cu autism din Prahova. Organizarea evenimentului se bazeaza in exclusivitate pe voluntariat si pe sprijinul sustinatorilor.

Competitia din acest an are ca parteneri Primaria si Consiliul Local al Municipiului Campina, Primaria Comunei Cornu si Bibchip.

Sustinatori principali: OMV Petrom si Lemet.

Sustinatori: Hymalaya, Edenland, Bikeexpert, Bate saua sa priceapa iapa, Outdoor&Bike, Training Challenge, Ambulanta de biciclete, Soceram, Regina Maria – Reteaua Privata de Sanatate, Catena, Bergenbier, Algida.

Parteneri media: MBike, Decat o Revista, DirtBike, PHalert, Oglinda, Radio Romania Bucuresti, Bike FM, FreeRider, Hai cu bicla.

Voluntari: Pro Campina, Biciclisti anonimi, Roata de foc Campina, Radioclubul Municipal Campina.

Primele trei editii ale concursului Campina Open MTB – Race for Autism au insemnat peste 2.000 persoane prezente la eveniment, peste 120 voluntari implicati in organizare, aproape 15.000 de persoane direct informate cu privire la competitie, peste 200.000 lei investiti in organizare, peste 68.000 lei stransi din taxa de participare si utilizati pentru un proiect adresat copiilor cu autism din Campina si imprejurimi. Banii stransi din competite s-au reflectat in: 3 cursuri pentru parinti de copii cu autism, materiele de lucru pentru Centrul de zi Sf Filofteia Campina si pentru 15 familii, 104 cadre didactice din 2 gradinite si 4 scoli formate in vederea integrarii copiilor cu autism in invatamant, participare la programe de pregatire pentru echipa Centrului Sf Filofteia. In plus, 4 scoli din Campina au beneficiat de cursuri de instruire in aceasta primavara.

Pana la aceasta data, la editia din 5 septembrie a competitiei Campina Open MTB – Race for Autism s-au inscris 329 ciclisti de toate varstele si din toate categoriile de abilitati, iar inscrierile sunt deschise pana la data de 3 septembrie, pe www.campina-mtb.ro.

 

Contact: Razvan Radulescu – Fundatia Romanian Angel Appeal

Tel: 0731 137 516, e-mail: razvan@campina-mtb.ro

 

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991