Sorry, this entry is only available in Romanian.

Sambata, 6 septembrie, pe dealuri prahovene, a avut loc cea de 3-a editie a intrecerii de ciclism montan Campina Open MTB – Race for Autism. 550 de participanti cu varste cuprinse intre 6 si 65 de ani s-au aliniat anul acesta la START si au pedalat pentru cauza autismului, pe cele 3 trasee off road pregatite de organizatori.
A fost cea mai numeroasa participare la competitie, de pana acum, iar categoriile Copii si Family au fost, de asemenea, substantial reprezentate de competitori plini de energie.

29.068 lei s-au strans la aceasta editie, din taxele de participare si din donatii. Ca in fiecare an, suma va fi folosita pentru un proiect dedicat copiilor cu autism din judetul Prahova.

La intrecere s-au inscris on-line 598 competitori (sportivi licentiati, amatori si copii) iar in cursa au intrat 550, dintre care 37 copii si 31 concurenti la categoria Family. Start-ul a fost dat la orele stabilite iar evenimentul s-a desfasurat intr-o atmosfera de entuziasm si fair-play molipsitoare. Pe langa echipele unor cluburi sportive cu notorietate (BikeXpert, Felt, Giant) editia din acest an s-a bucurat de prezenta la start a echipei Catena, formata din peste 140 de ciclisti pasionati si inimosi.

Satisfactia organizatorilor este cu atat mai mare cu cat, de la an la an, Campina Open MTB se se bucura de entuziasmul si aprecierile competitorilor care devin, astfel, unii dintre cei mai valorosi promoteri ai evenimentului.
“Locul 1 General/Elite la Campina Open MTB, pe un traseu foarte frumos, aici in patria mea.” – a postat sportiva Irina Dumitru, de la echipa BikeXpert, pe pagina personala de Facebook.
„Nota 10! Atat!”; “Cel mai prietenos concurs, atmosfera campeneasca pe Muscel, mancare, bautura din plin si inghetata mancata in cantitati record!”; „Bravo, domnilor! Nota 10-plus pentru organizare, marcaj, traseu, numar de voluntari prezenti pe traseu. Campina MTB ar trebui sa intre in circuitul oricarui rider care doreste sa isi depaseasca limitele!” – sunt doar cateva dintre mesajele lasate de participanti pe pagina de Facebook a competitiei https://www.facebook.com/CampinaOpenMtb.

Ca in fiecare an, organizatorii intrecerii – Fundatia Romanian Angel Appeal si Asociatia E.A.S.C. Caraiman Campina, s-au bucurat de suportul partenerilor Primaria Municipiului Campina si Primaria Comunei Cornu, Regia Nationala a Padurilor Romsilva si BibChip, precum si de sustinerea generoasa a sponsorilor.

“Ne bucuram ca numarul sustinatorilor creste, an de an, ajutandu-ne sa facem din Campina Open MTB – Race for Autism un eveniment de succes, in sprijinul copiilor cu autism.” – declara Adelaide Katerine Tarpan, Director de Dezvoltare al Fundatiei Romanian Angel Appeal, organizator voluntar.

“Campina Open MTB – Race for Autism ramane o competitie sportiva organizata prin voluntariat si cu suport din partea sponsorilor, competitie care sprijina, an de an, o cauza sociala. Nimic din tot ce inseamna Campina MTB nu ar exista fara sustinerea si dedicarea celor peste 100 de voluntari .
Multumim sponsorilor nostri traditionali dar si sponsorilor noi care au sustinut in acest an competitia.
OMV Petrom ne-a asigurat si anul acesta fondul de premiere dar si voluntari, Lemet a asigurat podiumul si a finantat tricourile iar Himalaya Adventure, Decathlon, Diverta, Logitech, H2O, Regenovex, Edenland Park, Harbuz.ro, Rexona&SportGuru si publicatia Decat o Revista au asigurat produse si vouchere pentru premiere. Shimano a oferit bicicleta IDEAL, pentru tombola dar si asistenta tehnica, Hochland si Mega Image ne-au ajutat cu pasta party pentru concurenti, Vin’ La Domenii a oferit baia de sampanie de pe podium, Isostar si Rawmazing ne-au energizat iar Bergenbier, Aqua Carpatica si Algida au asigurat hidratare din belsug. Johnson – A Family Company a oferit spray anti-insecte, “Regina Maria” – Reteaua privata de sanatate a asigurat asistenta medicala si primul ajutor, Outdoor&Bike a oferit asistenta tehnica, Happy People – The PR&Events Agency s-a ocupat de grafica si promovare, Biblioteca Nationala a Romaniei ne-a oferit suport la distribuirea kit-urilor, Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti a ajutat la transport, iar FilSam Campina a oferit voluntarilor sandwich-uri delicioase. Tuturor le multumim pentru incredere si pentru sprijinul acordat.
Si, nu in ultimul rand, le multumim partenerilor media: Ciclism.ro, Mbike, Bike Events, Free Rider, DirtBike, 2rism.ro, Ce sa vezi.ro, CampinaPh.ro, PH Alert, Info Campina, ziarul Oglinda, Bicla.ro, Hai cu Bicla, pentru ca au dus mesajul nostru catre toti cei interesati” – Adelaide Katerine Tarpan, Director de Dezvoltare al Fundatiei Romanian Angel Appeal.

Mai multe detalii despre competitie, pe www.campina-mtb.ro

Contact: Razvan Radulescu, tel. 0731137516, email: razvan@campina-mtb.ro

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991