img-0

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Luni, 20 aprilie, intre orele 19.00 – 20.00, Biblioteca Nationala (Sala Symposium) gazduieste un eveniment incarcat de sensibilitate si emotie: jurnalista si scriitoarea Ana Dragu vorbeste despre cum este sa fii parinte de copil cu autism, prin intermediul cartii sale intitulate Maini cuminti. Copilul meu autist, aparută in primavara acestui an, la editura Polirom.

Publicul – parinti de copii cu autism, public bucurestean, jurnalisti – va intra in universul comunicarii-care-se-deprinde, al incertitudinilor, al greutatilor unui parinte singur in lupta cu afectiunea, dar si al bucuriilor fiecarui pas spre relationare si comunicare functionala. Fragmente din carte vor fi citite de autoare si discutate.

Seara se va incheia cu un minirecital de pian sustinut de Eduard Salagean, baiatul cu autism al Anei Dragu, astazi elev in clasa a IV-a.

Intalnirea marcheaza, de asemenea, finalul Expozitiei Minte si culoare – picturi si desene ale copiilor cu autism, gazduita luna aceasta de Biblioteca Nationala.

Maini cuminti. Copilul meu autist „este o carte profund altruista, care isi poarta cititorul din cea mai neagra depresie spre hohotele de ris cele mai autentice si mai sanatoase, un dar pe care Ana Dragu il face celor care trec prin aceeasi experienta.” (Bogdan-Alexandru Stanescu)

Intrarea la eveniment este libera.

Evenimentul este organizat de Federatia Pentru Drepturi si Resurse pentru Persoanele cu Tulburari in Spectrul Autist (FEDRA) in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei.

Pentru detalii, contactati:

Costinela Caraene, Coordonator PR
Tel: tel.: 0721.151.187
E-mail : costinela.caraene@raa.ro

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991