Sorry, this entry is only available in Romanian.

Vă așteptăm mâine, 19 octombrie, începând cu ora 21:00, la Hard Rock Cafe pentru a sărbători împreună aniversarea celor 25 de ani de la înființare, alături de Trupa Partizan și Iuliana Pușchilă & Band. Va fi o seară memorabilă, în care piesele originale ale celor de la Partizan vor fi completate de coveruri după piese ale unor legende rock precum George Harrison, Ringo Starr, Eric Clapton, Billy Idol, Guns´n´Roses și alte nume celebre.

facebook-event-cover-01

În premieră absolută, Iuliana Pușchilă, finalistă la Vocea României, va susține o sesiune tribut după Albumul caritabil Nobody´s Child, coordonat de George Harrison (Beatles) la îndemnul soției sale, Olivia.

Olivia Harrison, cea care a înființat Fundația Romanian Angel Appeal cu scopul de a ajuta copiii din orfelinatele comuniste ale României de atunci, a folosit cele peste două milioane de lire sterline obținute din vânzarea albumului și din contribuția publicului din UK pentru a renova, în primii ani de activitate, 21 de orfelinate și secții de spital ce adăposteau mii de copii abandonați, mulți dintre ei infectați cu HIV.

După 25 de ani, Fundația Romanian Angel Appeal rămâne una dintre cele mai active și eficiente organizații în domeniul serviciilor de sănătate, având contribuții majore la îmbunătățirea serviciilor și politicilor publice de sănătate, asistență socială și psihologică.

Vino alături de noi să sărbătorim un sfert de secol dedicat îmbunătățirii calității vieții persoanelor cu afecțiuni cronice, la risc de discriminare și excludere socială!

 

Desfășurător:

20:50 – Mircea Toma & Silvia Asandi, deschidere eveniment

21:00 – Iuliana Pușchilă & Band, concert tribut Nobody’s Child (Paul Simon, George Harrison, Billy Idol, Guns n Roses, Elton John etc.)

21:30 – Linda Barr, amintiri despre activitatea voluntarilor din anii 90’

21:40 – Trupa PARTIZAN, concert

 

Biletele pot fi procurate online pe site-ul www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe în ziua concertului, la intrare.
Prețul unui bilet (în sală) este de 29 de lei, iar al unui bilete VIP, cu loc la una dintre mesele din fața scenei, este de 49 de lei.

Contact: Răzvan Rădulescu | 0731.137.516

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991