Sorry, this entry is only available in Romanian.

Seara de 4 iunie a fost seara copiilor si a tinerilor de la Centrul Sf. Filofteia, din Campina, care au stralucit pe scena Casei de Cultura Geo Bogza.

Spre incantarea si in aplauzele catorva sute de campineni – colegi, profesori, parinti, public larg – copiii au cantat, au valsat, au interpretat un fragment din drama romantica “Razvan si Vidra“, au facut pantomima, au fost veseli si au transmis buna-dispozitie tuturor.

Aprecierile si admiratia spectatorilor au fost binemeritate, iar copiii s-au bucurat teribil ca au putut fi vazuti si altfel decat prin prisma etichetei “copil institutionalizat = copil-problema“.

Din donatiile participantilor la evenimentul “Dincolo de spectacol” s-au strans 1570 de lei, bani cu care copiii si tinerii din Centrul Sf. Filofteia planuiec pregatirea unui nou spectacol. De data aceasta, isi doresc sa joace pe o scena din Ploiesti, pentru un public inca si mai numeros.

Fundatia Romanian Angel Appeal, initiatoarea spectacolului din 4 iunie, le multumeste tuturor celor care s-au implicat si au sustinut proiectul, donand pe Bursa Binelui dar si in timpul evenimentului, participantilor la organizare si promovare si, nu in ultimul rand, Complexului de Servicii Comunitare Sf. Filofteia, Primariei Campina si Casei de cultura Geo Bogza care au crezut in potentialul tinerilor si i-au sprijinit sa urce pe scena.

Contact:

Costinela Caraene, Coordonator PR
Tel: 0721.151.187
e-mail: costinela.caraene@raa.ro

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991