img-0

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Fundatia Romanian Angel Appeal organizeaza, in luna octombrie, anul curent, un curs de dezvoltare a abilitatilor cadrelor didactice in vederea integrarii copiilor cu autism in mediul scolar si scaderii gradului de discriminare in special a copiilor cu autism de etnie roma.

Formarea se adreseaza cadrelor didactice din judetele Galati, Arad si Bucurest care au lucrat sau lucreaza cu (au la clasa) copii sau tineri cu tulburari din spectrul autismului (TSA).

Cursul este gratuit. Toti participanții primesc suport de curs, materiale de lucru, masa, transport si cazare (in masura in care locuiesc la mai mult de 50 km distanta de orasul in care are loc cursul).

Cursul este organizat in 3 sesiuni a cate 3 zile, pentru 3 grupe diferite de participanti, dupa cum urmeaza:

–     19 – 21 octombrie, la Arad

–     23 – 25 octombrie, la Galati

–      28 – 30 octombrie, la Bucuresti

Aplicatia se face prin completarea formularului disponibil la link-urile de mai jos, in functie de perioada de curs aleasa.

Formarea este asigurata de doi traineri islandezi cu o experienta de peste 20 de ani in sistemul de educatie incluziv si in pregatirea si livrarea training-urilor pentru cadrele didactice si supervizarea activitatii acestora cu copiii cu autism.

Cursul este organizat in cadrul proiectului “MASPA – Masuri pentru promovarea non discriminarii si incluziunii sociale in mediul scolar, comunitate si pe piata muncii pentru persoanele cu autism, cu focus pe comunitatile de roma” derulat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, finantat din Granturile SEE 2009 – 2014 si administrat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala.

Asteptam aplicatiile dumneavoastra pe e-mail, la camelia.raita@raa.ro sau pe fax, la 021 323 2490, pana cel mai tarziu vineri, 9 octombrie 2015, ora 15.00.

Descarca formularul de aplicatie pentru cursul de la Arad, 19 – 21 octombrie

Descarca formularul de aplicatie pentru cursul de la Galati, 23 – 25 octombrie

Descarca formularul de aplicatie pentru cursul de la Bucuresti, 28 – 30 octombrie

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991