Sorry, this entry is only available in Romanian.

Educația și implicarea în comunitate sunt două elemente cheie ce definesc demersurile noastre.

Și pentru ca ne dorim sa implicăm cât mai mult tinerii în rezolvarea unor probleme care afectează o parte a comunității în care aceștia trăiesc sau locuiesc, în perioada 30 iulie – 5 august 2018 dorim să selectam 24 de voluntari cu care să pornim la drum într-un alt proiect.

Cei 24 de voluntari selectați vor participa la un curs de Management al proiectelor sociale (Young Skills) ce va fi urmat de o competiție de proiecte. Pe durata cursului și după finalizarea acestuia, voluntarii, împărțiți în echipe, vor identifica și dezvolta  mai multe idei de proiect, cu impact în comunitate, fie în Câmpina, fie în împrejurimi. În urma cursului și a ideilor propuse de fiecare echipă, trei dintre proiecte propuse vor fi selectate, pentru a fi finanțate și ulterior, implementate cu ajutorul echipei RAA. Selecția proiectelor se va realiza printr-un sistem de vot care să cuprindă atât voturile organizatorilor, cât și pe cele ale participanților la curs.

Pentru a face parte din echipa proiectului trebuie să:

  • Fi voluntariat deja în echipa Câmpina Open MTB – Race for autism
  • Completezi formularul de înscriere
  • Poți participa la un curs de pregătire cu durata de 3 zile în perioada 20-22 august interval 9.00 – 18.00
  • Participi într-una dintre echipele de voluntari la dezvoltarea unei idei de proiect și, dacă este finanțată, să contribui la punerea ei în practică.

Ce vei primi ca participant în proiect:

Un curs de instruire de 3 zile, aplicat, cu tematica Managementul proiectelor sociale. Cursul va cuprinde informații despre elementele unui proiect, atragere de resurse și abilități de lucru în echipa și de comunicare. În urma cursului participanții, împărțiți în 6 echipe, vor fi ajutați să identifice și să dezvolte 6 idei de proiect cu impact în comunitate, fie în Câmpina, fie în împrejurimi. Proiectele pot viza aspecte ce țin de, dar fără a se limita la: educație, sănătate, sport, și pot fi adresate preponderent copiilor și tinerilor. Ulterior cursului, ideile de proiect vor fi dezvoltate, în echipe de minimum 3 persoane (participante la curs), sub forma de proiect, pe baza noțiunilor învățate la curs. Trei dintre ideile de proiect vor fi selectate pentru a fi finanțate și ulterior implementate, cu ajutorul echipei RAA.

Crezi că ți se potrivește și ai calitățile necesare și dorința de a schimba ceva?

Aplică aici completând următoarele date:

Nume & prenume

Email

Telefon

Data nașterii (AAAA-LL-ZZ)

Clasa, Liceul/ anul de studiu/ instituția

Link profil facebook

Care este intervalul din zi și din săptămână pe care ai putea să îl aloci proiectului?

Povestește-ne care a fost rolul tău în cadrul proiectului Câmpina Open MTB.

De ce vrei să participi la cursul de Management al proiectelor sociale? Cum crezi că te va ajuta participarea la acest proiect? Ce te aștepți să înveți de la acest curs?

În cazul în care voi fi selectat pentru participarea la acest curs, sunt de acord să mă implic în dezvoltarea și punerea în aplicare a ideii de proiect în echipa din care voi face parte.
Sunt de acord ca datele furnizate în acest formular să fie salvate și folosite de către Fundația Romanian Angel Appeal în scopul implementării acestui proiect (maxim 365 de zile).

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991