Sorry, this entry is only available in Romanian.

Fundația RAA continuă implementarea proiectului ”Toți diferiți, toți egali în școlile din România” cu organizarea a opt traininguri regionale susținute de formatorii Rețelei de multiplicatori “Toți diferiți, toți egali în școlile din România”.

Pe cine căutăm:

Profesioniști în domeniul educației ce doresc să devină promotori ai diversității în școală, persoane flexibile, implicate, active, dornice să folosească în lucrul cu elevii principii și metode care să faciliteze incluziunea și să comunice/transmită într-un mod creativ către alte cadre didactice informații și resurse acumulate pentru a ajuta fiecare copil să se simtă bine venit la școală!

Înscrie-te acum accesând link-ul 👉 https://forms.gle/9zUhsUyKhRWzC163A

Pentru mai multe informații, accesați pagina ➡️ https://www.raa.ro/8-traininguri-regionale-sustinute-de…/ Poți cunoaște o parte dintre membrii rețelei accesând secțiunea ”Prezentarea rețelei”.

”Toți diferiți, toți egali în școlile din România” este proiect prin care derulăm activități de pregătire a școlilor de masă din România pentru a gestiona eficient situațiile dificile ce pot apărea în lucrul cu copiii aparținând unor grupuri vulnerabile.


Proiectul este derulat de Fundația Romanian Angel Appeal – Apelul Îngerului Român (RAA) în perioada aprilie 2021 – septembrie 2023 și beneficiază de o finanțare în valoare de 221.276 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991