Sorry, this entry is only available in Romanian.

Martie 2018 / 1000 de locuri București / http://100delocuri.ro/eveniment/zilele-mintilor-frumoase-2018-2-3/ 

Fundația Romanian Angel Appeal organizează, în perioada 1-3 aprilie 2018, a patra ediție a festivalului de film Zilele Minților Frumoase. Evenimentul găzduit de Apollo 111, marchează Ziua Internațională a Conștientizării Autismului și este realizat cu susținerea Novaintermed și a Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București.

În cadrul acestei ediții vor fi proiectate trei filme antrenante care au în centrul acțiunii personaje puternic conturate, reflectând dificultățile și situațiile problematice pe care le înfruntă zilnic persoanele care suferă de autism și familiile acestora.

Prin vizionarea filmelor, publicul va avea ocazia să afle cât de diferită și adeseori copleșitoare poate părea lumea din jur pentru persoanele cu autism, dar și cât de surprinzătoare, inedite și creative sunt soluțiile pe care acestea le găsesc pentru orice situație.

Lista și programul filmelor:

The Accountant, 2016 – duminică 1 aprilie
Life Animated, 2016 – luni 2 aprilie
Extremely Loud and Incredibly Close, 2011 – marți 3 aprilie

Vă așteptăm în fiecare zi de festival începând cu ora 18:30, la Apollo 111 Teatrul (adresă: Palatul Universul, str. Actor Ion Brezoianu 23-25). Filmele vor rula de la ora 19:00.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pentru a rezerva un loc, trebuie să completați un formular online pe site-ul www.raa.ro.

 

Articol preluat din următoarea sursă: 

http://100delocuri.ro/eveniment/zilele-mintilor-frumoase-2018-2-3/

© Romanian Angel Appeal | 1991 - 2017 | Designed by Răzvan Rădulescu

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.