Sorry, this entry is only available in Romanian.

Anul acesta, cea de-a șaptea ediție a competiției CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, are loc pe 9 SEPTEMBRIE 2018. Întrecerea se desfășoară pe dealuri prahovene și este atât un eveniment sportiv care are scopul de a încuraja un stil de viață sănătos, cât și un eveniment de fundraising organizat de Fundația Romanian Angel Appeal cu scop caritabil. Sumele rezultate din taxele de participare urmând a fi utilizate pentru proiecte în beneficiul copiilor cu autism.

Începând cu această ediție avem trasee noi atât pentru adulți cât și pentru copii. Distanțele de parcurs, în funcție de categorie sunt de 28, 14 sau 6 km. Traseele combină porțiuni de asfalt cu zone offroad ce traversează dealuri însorite și păduri umbroase. În crearea acestora am ținut cont în primul rând de feedback-ul participanților care au cerut în mod repetat trasee mai accesibile.

 

Evenimentul este organizat exclusiv de voluntari, iar anul acesta avem nu mai puțin de 200 de persoane de toate vârstele care s-au înscris din timp pentru a ne oferi ajutorul pentru o nouă ediție de succes. Împreună cu ei vom ecologiza, marca și coordona toate activitățile evenimentului.Este important de asemena să știți că evenimentul nostru folosește o politică de tip early booking – în funcție de numărul de participanți înscriși și confirmați, concurenții beneficiaza de taxe reduse (primii 50 concurenți = taxă 40 lei; 51-100 = taxa 50 lei; 101-150 = 60 lei; 151-200 = 70 lei; +200 = 80 lei). Așadar, cu cât vă înscrieți și plătiți mai din timp, cu atât veți plăti mai puțin.

 

 

© Romanian Angel Appeal | Since 1991