Sorry, this entry is only available in Romanian.

Anul acesta, cea de-a șasea ediție a competiției CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, are loc pe 2 SEPTEMBRIE 2017. Întrecerea care se desfășoară pe dealuri prahovene este atât un eveniment sportiv care are scopul de a încuraja un stil de viață sănătos, cât și un eveniment de fundraising organizat de Fundația Romanian Angel Appeal cu scop caritabil. Sumele rezultate din taxele de participare urmând a fi utilizate pentru proiecte în beneficiul copiilor cu autism.

Ca în fiecare an, concursul a trezit interesul și entuziasmul pasionaților de pedalat în pădure încă din primele săptămâni de la startul înscrierilor. Astfel, suntem bucuroși să anunțăm că a fost depășit deja pragul primelor 100 de înscrieri.

Acest lucru se datorează parțial și politicii de tip early booking – în funcție de numărul de participanți înscriși și confirmați, concurenții beneficiaza de taxe reduse (primii 50 concurenți = taxă 40 lei; 51-100 = taxa 50 lei; 101-150 = 60 lei; 151-200 = 70 lei; +200 = 80 lei). Deși primele două praguri au fost deja depășite, îi sfătuim pe cei interesați să se înscrie și să-și asigure un loc în concurs la preț redus.

Începând cu ediția din anul acesta, Câmpina Open MTB se vă mări cu încă două noi categorii de concurs: Hobby și Fundraiser. Dorim astfel să adresăm competiția unui număr cât mai mare și diversificat de persoane, fie că practică ciclismul doar ca hobby,  că sunt amatori, profesioniști ori că doresc să se implice direct în cauza pe care noi o susținem prin organizarea acestui concurs.

Considerăm, de asemenea, că este important de știut și faptul că pe lângă cei 500 de concurenți pe care îi așteptăm la start, s-au înscris deja peste 200 de persoane ce vor fi implicate activ în organizarea și buna desfășurare a concursului, în calitate de voluntari. Aceștia fost deja împărțiți în echipe, iar în perioada următoare vor urma un curs de prim ajutor premedical pentru a fi cu atât mai pregătiți pentru eveniment.

Pentru înscriere sau pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul campina-mtb.ro.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991