Sorry, this entry is only available in Romanian.

In perioada  13 – 15 mai 2014,  doi reprezentati ai Fundatiei Romanian Angel Apeal au participat la o vizita de studiu in Islanda, in cadrul Fondului pentru Relatii Bilaterale- Masura A, derulat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala – FRDS.

Scopul vizitei a fost de a identifica potentiali parteneri cu intentia de a accesa linia de finantare « Coerent » – a patra linie de finantare in cadrul Programului RO10 « Copii si tineri in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale » (CORAI), finantat prin intermediul Granturilor SEE.

In cadrul acestui program au fost vizitate trei organizatii din Islanda: Einhverfusamtökin (The Icelandic Autistic Society) Reykjavík, Specialsterne si The State Diagnostic and Counselling Center (SDCL). Detalii privind organizatiile vizitate pot fi obtinute prin email la office@raa.ro.

Vizitele realizate au avut ca rezultat scrierea si submiterea, de catre Fundatia Romanian Angel Appeal, a unei cereri de finantare, in cadrul liniei de finantare « Coerent ». Proiectul cu titlul MASPA –  Masuri pentru promovarea non discriminarii si incluziunii sociale in mediul scolar, comunitate si pe piata muncii pentru persoanele cu autism cu focus pe comunitatile de roma a fost realizat in parteneriat cu o organizatie islandeza si trei parteneri nationali.

Pentru mai multe detalii, contactati:

Ioana Dragan
Tel: 0722.598.827
E-mail: ioana.dragan@raa.ro

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991