Sorry, this entry is only available in Romanian.

Credem că  educația, empatia și abilitățile de a mobiliza resurse sunt mijloacele cu care noi îi putem echipa pe tineri pentru ca schimbarea produsă de ei să fie pozitivă.

În luna septembrie a acestu an, două dintre colegele noastre au alergat 120km și au strâns donații pentru proiectul ”Tineri voluntari vorbind copiilor despre sănătate” – proiect cu care ne află acum la începutul  împlementării.

Suntem așadar în momentul în care primim aplicațiile de înscriere de la voluntarii interesați, urmând să îi selectăm pe cei mai motivați dintre ei.

Separat de acest curs de Educație pentru Sănătate vom livra, pentru un număr de aproximativ 20 de voluntari un curs de Management de Proiect. Motivația noastră este de a oferi tinerilor implicați și cu inițiative, resursele teoretice necesare pentru a pute implementa cu succes ideile pe care le au.

Pentru ca acest curs să fie și mai eficient, ne-am propus să oferim, la finalul formării, trei burse în valoare de 1000 de ron fiecare, care să asigure partea practică. Astfel, trei echipe vor scrie si apoi vor implementa proiectele lor cu impact in societate.

Pentru a strange fondurile necesare acordării burselor pe care le-am mentionat, trei colegi aleargă din nou, de data aceasta 250km în cadrul MDS Peru.

Vom traversa cel mai arid deșert al Americii de Sud: 250 de km de nisip, dune și arșiță, cu rucsacul de 10l in spate și picioare în mod sigur bine încercate de bășici și răni.

Nu alergăm doar pentru bucuria efortului, a peisajului și pentru a arăta că sportul poate fi început și gustat la orice vârstă.

Alergăm și pentru a strange din nou, cu sprijinul vostru generos, fonduri pentru finanțarea a trei proiecte sociale, initiate și derulate de voluntari în Prahova.

Susține-i și ajută-i să strângă suma de 3000 de ron donând pe platforma Galantom!

 

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991