Sorry, this entry is only available in Romanian.

Firmele ofertante pentru realizarea şi multiplicarea de materiale specifice de Informare – Educare – Comunicare. în cadrul proiectului “Comunicarea pentru schimbarea comportamentelor de la strategie naţională la intervenţii locale” finanţat de Fondul Global de LuptăÎmpotriva Malariei, HIV/SIDA şi a Tuberculozei, sunt invitate pentru a asista la sedinta de deschidere a ofertelor joi 21 martie 2013 ora 15.30 la sediul Centrului pentru Politici si Servicii de Sanatate, Intrarea Gădinţi nr.4, Sector 1 Bucuresti

Firmele ofertante pentru realizarea şi multiplicarea de materiale specifice de Informare – Educare – Comunicare. în cadrul proiectului “Comunicarea pentru schimbarea comportamentelor de la strategie naţională la intervenţii locale” finanţat de Fondul Global de LuptăÎmpotriva Malariei, HIV/SIDA şi a Tuberculozei, sunt invitate pentru a asista la sedinta de deschidere a ofertelor joi 21 martie 2013 ora 15.30 la sediul Centrului pentru Politici si Servicii de Sanatate, Intrarea Gădinţi nr.4, Sector 1 Bucuresti.

Achizitii

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.