img-0

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Buna ziua,

Fundația Romanian Angel Appeal, cu sediul in Bucuresti, Str. Rodiei nr. 52 sector 3, aduce la cunostiinta operatorilor economici interesati de procedura de achizitie  pentru Furnizare echipamente profesionale de bucatarie  – urmatoarele clarificari:

  • La ce se refera mai exact punctul 5 de la articolul “Documente de eligibilitate – persoane juridice romane”??

Răspuns:

Prin cerința de la punctul 5 se solicită orice fel de document din care sa reiasă dreptul ofertantului de a comercializa respectivul produs ce face obiectul prezentei achizitii. Acest document poate fi fie o autorizație de distribuție produse emisă de producător– in fotocopie certificată pe proprie răspundere, de către reprezentantul legal al entităţii, cu menţiunea „conform cu originalul”, fie o declaratie pe propria raspundere a reprezentantului legal al ofertantului, sub sanctiunea falsului in acte, ca există dreptul de a comercializa produsul respectiv;

  •  ” Feliatorul – pentru ce doriti sa il folositi mai exact? Avem nevoie de mai multe informatii cu acest produs, deoarece un singur echipament nu poate fi folosit de exemplu la feliat paine si feliat mezeluri:

Răspuns:

Feliatorul va fi folosit în principal pentru felierea mezelurilor, a cărnurilor. Restul  specificațiile tehnice sunt cele din cererea de ofertă.

 

Va multumim,

Achizitii

© Romanian Angel Appeal | Since 1991