Sorry, this entry is only available in Romanian.

Codul Fiscal permite companiilor sa redirectioneze  20% din impozitul pe profit catre o cauza sociala.

Companiile pot alege sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit, sub forma de sponsorizare, catre proiectele Fundatiei Romanian Angel Appeal, fara alte costuri suplimentare.

Pentru a-ti deduce suma cu care sponsorizezi, din impozitul pe profitul anului 2014, este necesar sa intocmesti contractul de sponsorizare si sa acorzi sponsorizarea, pana la 31 decembrie 2014.


Care este suma pe care o poti redirectiona din impozitul pe intreg anul 2014?

Estimeaza profitul si cifra de afaceri pentru anul 2014.
Suma cu care poti sponsoriza proiectele fundatiei trebuie sa se incadreze in limitele prevazute de codul fiscal, adica 20% din impozitul pe profit si maxim 3‰ (la mie) din cifra de afaceri. Aceasta suma se scade din impozitul datorat statului, iar diferenta de 80% din impozit se va vira catre bugetul de stat, la termenele prevazute de lege.

Cum directionezi 20% din impozitul pe profitul din anul 2014?

1.    Descarca contractul de sponsorizare si completeaza-l cu datele firmei si cu suma pe care o reprezinta 20% din impozitul pe profitul firmei tale, estimat pentru anul 2014.

2.    Trimite-ne contractul de sponsorizare, in format Word, pe adresa office@raa.ro

3.    Noi printam si stampilam contractul in 2 exemplare pe care le trimitem la firma ta, la adresa mentionata in contract.

Daca ai intrebari si vrei sa afli mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi la:
E-mail: Oana.Pasalan@raa.ro
Telefon: 0751 211 665

Iti multumim.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.