Proiecte actuale:
Obiectivul proiectului îl reprezintă îmbunătățirea nivelului de competențe a 667 de specialiști implicați în furnizarea de servicii medicale în cadrul a 3 programe naționale: Sănătate Mintală, Sănătatea femeii și copilului, Boli netransmisibile majore – Subprogramul Boli cardiovasculare.
Proiecte încheiate:
Cursurile se adreseaza personalului din retelele medicale publice si private dar si specialistilor din domeniul asistentei psiho-sociale.
Cursurile se adreseaza medicilor de familie, pediatri si psihiatri, din reteaua cabinetelor de stat si private.
  • First Bebe
Cursurile se adreseaza in principal parintilor aflati in asteptarea primului copil dar si bunicilor care doresc sa fie la curent cu cele mai noi metode de ingrijire a copilului.Programele de instruire oferite de Fundatia RAA sunt elaborate in concordanta cu normele si standardele internationale precum si cu recomandarile forurilor stiintifice de specialitate din Romania.

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.