M-am alăturat echipei Romanian Angel Appeal în urmă cu 12 ani, implementând la acea vreme un proiect de prevenire a transmiterii infecţiei cu HIV în rândul femeilor gravide. Experienţa anterioară am dobândit-o  în cadrul unei organizaţii neguvernamentale, în lucrul direct cu persoanele defavorizate, dar şi cu publicul larg în cadrul unor programe de prevenire a transmiterii infecţiei cu HIV.

Ulterior m-am implicat în proiectele de prevenire a transmiterii HIV în rândul persoanelor cu comportament la risc în calitate de M/E Officer în cadrul Fundaţiei. În perioada 2009-2010, am lucrat pentru UNICEF Maldives, în calitate de expert pentru programele de prevenire a transmiterii HIV şi creştere a gradului de conştientizare a publicului larg.

În ultimii ani , am lucrat cu precădere în proiecte care au avut ca principal obiectiv crearea unui spaţiu incluziv pentru copiii cu tulburări din spectrul autist.

Sunt absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi a unui master în Managementul Proiectelor, al SNSPA

© Romanian Angel Appeal | 1991 - 2017 | Designed by Răzvan Rădulescu

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.