img-0
Pe 12 ianuarie vom fi cu unitatea mobilă de radiografii pulmonare în comuna Floreşti, judeţul Prahova.
Mulţumim doamnei Primar Simona David pentru implicare, pentru atenţia acordată stării de sănătate a comunităţii, în beneficiul cetăţenilor comunei. Fără o solicitare scrisa din partea autorităţilor locale şi ajutorul acestora în informarea populaţiei şi în organizarea efectivă a acţiunii, acest proiect nu poate fi implementat.
Mulţumim şi dnei consilier local Lucia Nicoleta Marghiolescu pentru faptul că ne-a solicitat sa includem si aceasta comuna între cele în care urmează a se desfăşura screeningul în judeţul Prahova.
Fundația Romanian Angel Appeal, în parteneriat cu Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” București și alte 5 organizații neguvernamentale care activează în zona sănătății, implementează în prezent proiectul “Organizarea de programe de depistare precoce (screening), diagnostic şi tratament precoce al tuberculozei, inclusiv al tuberculozei latente”. Acesta este susținut de Ministerul Sănătății și face parte din măsurile asumate de România pentru scăderea incidenţei tuberculozei.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991