#CEnuSevede în interiorul tău?

Atunci când agitația vine din stomac. Când fiecare fibră din corp tremură și nu mai poți sta locului. Când îți vine să plângi și să trântești în același timp. E gustul amar. E gândul care nu îți dă liniște noaptea.

#CEnuSevede este despre nedreptate. Și mai este despre cum putem să dăm voce copiilor. Cum îi putem susține, cum putem să fim alături de ei – nevoie cu nevoie.

În acest moment, strângem bani pentru 21 e pitici de clasă pregătitoare de la Școala cu clasele I-VIII ”Alexandru cel Bun” din Berzunți. Copiii preșcolari au nevoie de un dulap cu 21 de spații de depozitare și cutii de depozitare pentru ca fiecare copil să își poată ține rechizitele în ordine, dar și un covor/mochetă pentru spațiul de lectură și joacă, care pot schimba complet locul în care aceștia învață.

Ordinea, confortul și abilitățile de viață independente sunt neprețuite. Dar dulapul de depozitare, cutiile de depozitare și mocheta pentru cei 21 de copii costă 2.500 lei.


 


Pentru că nevoile sunt diferite și personalizabile, dar rezultatul este același – o lume echitabilă. Un soldat în lupta împotriva nedreptății.

Înrolează-te și susține 1 copil. O nevoie. Un viitor construit împreună.


RO50BRDE441SV02568174410 – cont LEI


RO35BRDE441SV31765474410 – cont EURO


© Romanian Angel Appeal | Since 1991