img-0

Joi, 4 iunie, cu incepere de la orele 19.00, publicul campinean este asteptat, cu emotie, la Casa de cultura “Geo Bogza”, unde copiii si tinerii de la Centrul Sf. Filofteia vor sustine o reprezentatie de virtuozitate, in cadrul unui spectacol-surpriza.

Peste 20 de copii si tineri din Centru, cu varste cuprinse intre 8 si 19 ani, vor performa in scenete de teatru, vor incanta auditoriul cu minirecitaluri de chitara, vor dansa si vor valsa, vor canta si vor inchipui personaje si situatii prin reprezentatii de pantomima.

Copiii pregatesc acest spectacol-surpriza de mai bine de 3 luni, cu sprijinul instructorilor de la Centru care le-au fost alaturi si i-au sustinut inca din zilele in care proiectul era in faza de idee.

Reprezentatia va fi una profesionista, cu sunet si costume, iar copiii abia asteapta ziua de 4 iunie, in care vor avea ocazia sa apara in fata concitadinilor lor, cu suflet si talent.

De altfel, spectacolul si seara in sine sunt rodul unui proiect prin care se doreste inlaturarea etichetelor negative aplicate copiilor institutionalizati.

“Despre calitatile copiilor din plasament lumea nu stie multe lucruri. Este si greu, deoarece nu multi se gandesc sa ii viziteze, sa ii cunoasca. Iar atunci cand nu exista informatie, apar miturile, povestile mai degraba neplacute, ce pornesc de la generalizari ale unor cazuri izolate. Iata, insa, ca acesti copii au idei frumoase, au capacitatea de a si le pune in practica – cu atat mai mult cu cat sunt sustinuti – au putere de munca si perseverenta si, nu in cele din urma, au talent. Pe 4 iunie, copiii de la Sf. Folofteia ne asteapa sa-I cunoastem Dincolo de spectacol.” – Mihaela Gheorlan, Psiholog.

„Vrem sa aratam ceva frumos!”, spune Valentin. „Eu as vrea sa fiu pe scena pentru ca sunt talentat”, afirma George, „Eu vreau sa pun in scena acest spectacol ca sa dovedim ca putem!”, spune Adrian, „Vrem ca oamenii sa se bucure cand ne asculta si ne vad”, zambeste Roxana. „Pentru ca noi toti muncim pentru acest spectacol”, conchide Alex.

Spectacolul a fost finantat prin donatii stranse pe Bursa Binelui – Campionatul de bine, initiat de BCR, si s-a concretizat gratie unui parteneriat al Fundatiei Romanian Angel Appeal cu Complexul de Servicii Comunitare Sf. Filofteia – Campina, Casa de Cultura „Geo Bogza” din Campina si Primaria Municipiului Campina.

Intrarea este libera, iar accesul in sala se face incepand cu ora 18.30.

Contact
Costinela Caraene, Coordonator PR
tel. 0721.151.187 E-mail: costinela.caraene@raa.ro

Monica Dobre, Sef al Complexului de Servicii Comunitare Sf. Filofteia
Mihaela Gheorlan, Psiholog

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991