img-0

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿𝗶𝗮𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗶̂𝗻 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘁𝗻𝗶𝗰𝗲 𝗿𝘂𝗿𝗮𝗹𝗲

Cadrele didactice înscrise în proiect de la Școala Gimnazială „Ion Ionescu”, una dintre școlile partenere, au implicat recent, elevii în prima activitate dintr-un șir de cel puțin 24 care vor avea loc pe durata proiectului.

Întrucât contextul pandemic nu a permis desfășurarea activității școlare în mod normal, la clasă, elevii, alături de profesorii acestora, au desfășurat activitatea în mediul on-line.

img-11

„De la cine învățăm?” a fost activitatea desfășurată, în urma căreia, elevii asimilând experiențele personajelor care le-au fost atribuite, au putut împărtăși sentimente și emoții, s-au apreciat reciproc, au învățat să asculte, atât activ, au lucrat în echipă, comunicând eficient și luând decizii comune.

img-12

Jocurile și sarcinile propuse în cadrul activității au dezvoltat elevilor abilități de cooperare, au stimulat relațiile dintre membrii grupului, iar empatia cu diversele personaje atribuite i-a învățat pe copii să își assume, pe rând, diferite roluri inspirate din viața de zi cu zi de la școală și din comunitate.

Află mai multe despre proiect AICI


📌 Proiectul este derulat de Fundația Romanian Angel Appeal în parteneriat cu Asociația ART Fusion și Școlile Gimnaziale Coțofănești, „Alexandru cel Bun”, „Ion Ionescu” și „Laurențiu Fulga”, cu sprijinul Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Bugetul total al Proiectului este de 197,547.62 euro.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991