Pentru noi, echipa Fundației Romanian Angel Appeal, educația și sănătatea sunt două arii de dezvoltare deosebit de importante, iar educația pentru sănătate reprezintă o prioritate în demersurile noastre.

În perioada decembrie 2017 – mai 2018, alături de o echipă de 20 de voluntari din Câmpina și din împrejurimi, vom merge să vorbim elevilor de clasele V – VIII, din 3 școli din mediul rural, aflate în aproprierea orașului Câmpina, despre aspecte importante ce țin de sănătate: igiena fizică și orală, mișcare și educație fizică, schimbările apărute odată cu pubertatea, gestionarea relațiilor cu părinții, prietenii, profesorii, nevoia de împlinire personală etc.

Pentru a face parte din echipa proiectului trebuie să:

  • Fi voluntariat deja în echipa Câmpina Open MTB – Race for autism
  • Completezi formularul de înscriere
  • Poți participa la un curs de pregătire cu durata de 4 zile în perioada 6-9 februarie interval 9.00 – 18.00
  • Poți dedica proiectului, ca voluntar între 5 și 7 zile în perioada februarie – mai 2018 pentru sesiuni de informare în școli.

Ce vei primi ca participant în proiect:

  • Un curs de instruire de 4 zile, aplicat, cu tematica Educație pentru sănătate. Cursul va cuprinde informații despre sănătate, dar va forma și abilități de lucru în echipă și de comunicare. Voluntarii instruiți, vor susține în echipe de câte 2, sesiuni de informare la clasele V – VIII pe baza unui program prestabilit. Estimăm că timpul total alocat de fiecare voluntar, după curs, va fi de 5-7 zile.
  • Materiale de curs și materiale pentru sesiunile de informare în școli
  • Costuri de trasport pentru sesiunile de informare
  • Adeverință de voluntariat
  • Experiență de lucru într-o echipă dinamică și plină de energie

 

Aplică acum pentru a fi unul dintre cei 20 voluntari selectați în proiectul InfoSan (Informat=Sanatos):

înscrierile sunt închise

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.