TRAINING INTERNAȚIONAL DE ÎMBUNĂTĂȚIRE A ABILITĂȚILOR DE PREDARE ONLINE (MARTIE 2022, ROMÂNIA, IUNIE 2022, NORVEGIA)


Dacă ai o bună cunoaștere a limbii engleze și ești:

  • Un profesor/învățător dornic să afle mai multe și să își îmbunătățească abilitățile de predare online
  • Motivat(ă) să participi la co-crearea de materiale de învățare pentru comunitatea didactică
  • Interesat(ă) să îți dezvolți abilitățile de formator, cu dorință de a împărtăși cunoștințe cu colegii și de a fi implicat(ă) într-o comunitate de practicieni
  • Disponibil(ă) să călătorești și să participi la activități de formare cu profesori și formatori din alte țări

Aplică, completând acest formular de înscriere pentru programul nostru de formare a formatorilor, un program concentrat pe dezvoltarea abilităților de predare și facilitare online.


Căutăm profesori din școli primare și gimnaziale dornici să participe la un program de formare și pilotare la finalul căruia participanții vor avea competențe sporite în utilizarea metodelor de predare online dinamice și interactive.

Selectăm 4 participanți din România care vor participa, alături de profesori din Norvegia, Franța și Spania, într-un program de formare internațional care va cuprinde două etape a câte 5 zile, față în față:

  • Prima sesiune de instruire va fi organizată în România (Sinaia) în perioada 11 – 15 martie 2022 și va acoperi subiecte legate de construirea încrederii în sine pentru comunicarea online, prezentare și abilități sociale, gestionarea sălilor de clasă online prin creșterea angajamentului elevilor și a motivației de a învăța. Transversal, vei experimenta instrumente de gamificare și evaluare.
  • A doua sesiune de instruire va fi organizată în Norvegia în perioada 27 iunie – 1 iulie 2022 și va acoperi elemente cheie de gamificare, tehnici de design instrucțional pentru lecții online de calitate, evaluare online. 

În urma formării vei fi implicat(ă) în co-crearea, testarea și diseminarea unei serii de instrumente de învățare online pentru profesori. În acest sens vei:

  • pilota ceea ce ai învățat în timpul instruirii cu cel puțin 20 de elevi și 12 colegi de predare;
  • co-facilita un webinar care vizează creșterea abilităților a 50 de profesori, pe una dintre domeniile tematice ale proiectului: abilități de prezentare, abilități de interactivitate, gamificare, design instrucțional, feedback și evaluare.


Costurile de participare la cele două module de formare (călătorie, cazare, masă și materiale de training) vor fi acoperite de proiect prin finanțarea oferită de Erasmus+.

Mai multe informații despre proiect găsești dând click aici.


Proiectul Quality Essential Skills for Teachers in Online Learning (QUEST), finanțat în cadrul programului Erasmus+ Strategic Partnership for School Education, este implementat de Fundația Romanian Angel Appeal, Newschool — o companie de design instrucțional din Norvegia , Universitatea Autonomă din Barcelona , Succubus Interactive – o companie specializată în design de jocuri educaționale din Franța , și Colegiul Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina, România.

 

Proiectul își propune să îmbunătățească competențele cadrelor didactice de la nivelurile de învățământ primar și secundar în utilizarea învățării digitale în educație.

Pe parcursul proiectului, o serie de 5 module e-learning care abordează competențe esențiale pentru învățarea online de calitate (prezență online, interacțiune și dialog, gamificare, design instrucțional, feedback și evaluare) vor fi dezvoltate în colaborare de către cei 5 parteneri.

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991