Vrei să te implici activ în lupta cu una dintre cele mai vechi boli de pe planetă și să fii parte din echipa internatională care contribuie la consolidarea răspunsului național pentru eradicarea tuberculozei in România?

La Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna, Jud. Dolj are loc azi, 12.02.2019, inaugurarea noii secții destinate îngrijirii pacienților cu tuberculoză multidrog rezistentă.

Fundația RAA recrutează 1 EXPERT REALIZARE ȘI ACREDITARE CURRICULUM E-LEARNING în cadrul proiectului „Profesori pregătiți-Profesori motivați”

Fundația RAA recrutează 1 Formator senior în vederea livrarii programului de formare rezidențială a medicilor de familie.

Fundația RAA recrutează 1 Formator expert în vederea livrarii programului de formare rezidențială a medicilor de familie.

Fundația Romanian Angel Appeal lansează apel pentru extinderea bazei de date de consultanți naționali: avocați, juriști, medici, sociologi, finanțiști.

Luni, 5 noiembrie, ora 16.30 Centrul Glasul Autismului își deschide porțile!

Proiectul presupune dezvoltarea abilităţilor de lucru cu copii cu cerinţe educaţionale speciale pentru cadrele instituționale din 13 școli speciale și de masă.

Părerea specialiștilor despre conținutul, accesibilitatea, interactivitatea și utilitatea acestuia.

Voluntarii au susținut sesiuni de informare pentru aproximativ 350 de copii.

FEDRA marchează 2 aprilie și trage un semnal de alarmă referitor la discriminarea cu care se confruntă persoanele cu autism.

Fundația Romanian Angel Appeal organizează, în perioada 1-3 aprilie 2018 cea de-a patra ediție a festivalului de film Zilele Minților Frumoase.

Proiectul este implementat în cadrul programului Erasmus+

Recrutăm autori curriculă în vederea elaborării conținutului unui curs de formare rezidențială a medicilor de familie.

Ne exprimăm suportul total cu privire la demersul Reţelei pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor

Ne bucurăm foarte tare că împreună cu cei peste 120 de voluntari ne aflăm printre cei care schimbă lumea. Susține-ne cu votul tău!

Dincolo de bucuria efortului și a peisajului, alergăm pentru a strange fondurile necesare finanțării a trei proiecte sociale, initiate de voluntari.

A sta într-un scaun la frizer poate părea simplu, dar pentru un copil cu autism tunsul poate fi chiar dureros.

O nouă unitate de ingrijiri va putea oferi viitorilor pacienților cu tuberculoză rezistentă la tratament condiții optime de spitalizare în Leamna.

Zece ani mai târziu, ne aflăm astăzi în fața unui nou început, oferind din nou servicii mobile de asistență medicală și sesiuni educative pentru o viață sănătoasă copiilor din comunitățile vulnerabile.

Fundația RAA donează astăzi Institutului Marius Nasta echipamente pentru diagnosticarea rapidă a tuberculozei în valoare de 480.000 Euro.

Ca în fiecare an, concursul a trezit interesul și entuziasmul pasionaților de pedalat în pădure încă din primele săptămâni de la startul înscrierilor.

Te invităm la o întâlnire virtuală!
Cunoaște poveștile celor pentru care trei echipe de înotători inimoși fac valuri mari anul acesta la Swimathon.

Ne-am propus să implicăm și cât mai multe organizații nonguvernamentale în lupta impotriva TB. Pentru aceasta am creat o serie de ghiduri cu informații, idei, resurse, studii de caz și proiecte.

ANMDM a emis astăzi, 08.06.2017, autorizaţia de nevoi speciale (ANS) care ne permite să aducem în România un medicament care să ajute în lupta împotriva tuberculozei multidrog-rezistente. 

Ajută-ne să facem valuri pentru a oferi o gură de aer proaspăt și plin de speranță unor familii care simt de multe ori că nu mai au putere să ajungă la mal!

Apel pentru constituirea bazei de date cu experți naționali care să furnizeze asistență în activități destinate întăririi sistemului de îngrijiri pentru pacienții cu TB.

Fundația Romanian Angel Appeal organizează în perioada 2-4 aprilie 2017, în parteneriat cu Centrul Ceh și ArCub, festivalul de film Zilele Minților Frumoase

Fundația Romanian Angel Appeal angajează un expert pe termen scurt care să contribuie la redacatarea raportului GARPR

Salvați Copiii – “Identificarea activă a persoanelor fără adăpost bolnave de TB şi oferirea de servicii integrate pentru creşterea aderenței la tratament”

Pagina următoare »

© Romanian Angel Appeal | 1991 - 2017 | Designed by Răzvan Rădulescu

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.